Image

Framgångsrikt uthyrningsår för Profi

Uthyrning Profi Fastigheter har hyrt ut över 10 000 kvadratmeter lokaler i Infra City sedan övertagandet för drygt ett år sedan.
Publicerad den 22 Maj 2014
Infra City. Bild: Vasby.se
Infra City. Thomas Sipos. Bild: Profi Fastigheter
Thomas Sipos.

Samarbetet med befintliga hyresgäster i Infra City fungerar väl och har resulterat i att den genomsnittliga kontraktsdurationen förlängts med över ett år sedan tillträdet.

Under 2014 har det aktiva uthyrningsarbetet hittills resulterat i nytecknade hyresavtal på mer än 4 000 kvadratmeter. Sedan förvärvet av Infra City har Profi Fastigheter tecknat nya hyresavtal på mer än 10 000 kvadratmeter lokalyta, där uthyrningar till Tesla Motors, Eon Värme, Hankook, Nikita och Hyundai Mobis är de största.

Genom att optimera befintliga drift och energisystem har den gradjusterade energiförbrukningen i Infra City minskat med 15 procent.

- Vi är mycket nöjda med de resultat vår organisation har åstadkommit sedan vi tillträdde Infra City. Uthyrningen till Tesla Motors ligger i helt i linje med vår målsättning att attrahera spännande och innovativa etableringar till Infra City. Vi känner ett stort intresse för det vi gör vilket kommer resultera i flera spännande etableringar inom kort, säger Thomas Sipos, vice vd på Profi Fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige