Image

Förvaltningsstrategi växer

Bolag Förvaltningsstrategi rekryterar Anna Cedvén, tidigare senior rådgivare inom FM- och fastighetsförvaltning på Sweco Management.
Publicerad den 22 Januari 2016

Förvaltningsstrategi drivs sedan 2012 av Hanna Douglas och har bland annat synts genom ett uppdrag som vd för branschforumet Aff.

– Jag och Anna Cedvén kompletterar varandra bra när det gäller erfarenhet och kompetens, tillsammans kan vi ta större uppdrag och ge våra kunder en större bredd och kvalitetssäkring. Vi har spetskompetens inom Aff och driftentreprenader, detta kombinerat med processkunnande och operativ erfarenhet gör oss unika, säger Hanna Douglas.

Förvaltningsstrategi är konsulter inom fastighetsförvaltning och FM med fokus på Aff, Verksamhetsutveckling och Outsourcing.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY