Image
Rickard Hellström och Camilla Backman.
Rickard Hellström och Camilla Backman. Bild: Forum Fastighetsekonomi

Forum Fastighetsekonomi anställer och öppnar kontor i Sundsvall

Karriär Forum rekryterar Rickard Hellström och har öppnat kontor i Sundsvall.
Publicerad den 15 Augusti 2019

Rickard Hellström är civilingenjör och av RICS verifierad värderare. Rickard har jobbat med fastighetsvärdering sedan 2011 och är specialiserad på värdering av industrifastigheter, kommersiella fastigheter, flerbostadshus, mark/byggrätter och fastighetsbestånd. Han erbjuder även fastighetsekonomisk rådgivning kring strategi och analys.

Rickard Hellström kommer närmast från Svefa och har tidigare varit på Norrvidden.

Tidigare i år har Forum även anställt Camilla Backman, placerad på Forums Stockholmskontor. Hon är civilingenjör med inriktning mark- och fastighetsjuridik. Camilla arbetar främst med markvärderingar, markåtkomst och exploateringsfrågor. Camilla kommer närmast från en tjänst som projektchef på Vallentuna kommun där hon varit de senaste sex åren.

Forums vd Magnus Stenback kommenterar:
– Vi är glada att ha genomfört två nyckelrekryteringar. Med ett kontor i Sundsvall får vi mycket bra täckning i norra Sverige med kontor i Östersund, Umeå och nu Sundsvall. Rickard är en välkänd profil i regionen och vi har fått många positiva reaktioner från kunderna. Camilla tillför kompetens inom ett av våra kärnområden och har god förståelse för kundernas behov och krav då hon tidigare var beställare av tjänster som Forum erbjuder.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige