Image

Första konsult-appen med lediga lokaler

Mipim Colliers International kommer inom kort att lansera en app med lediga lokaler och fastigheter till salu. På Mipim gjordes affären med leverantören Lokalnytt – Fastighetssveriges systermagasin – klar. - Det är första gången vi säljer en app med lediga lokaler till en konsult, säger Lokalnytts Rolf Andersson.
Publicerad den 7 Mars 2012
Rolf Andersson och Dan Törnsten. Foto: Nicklas Tollesson. Bild: Nicklas Tollesson
Rolf Andersson och Dan Törnsten. Foto: Nicklas Tollesson.

Sedan tidigare har flera fastighetsbolag appar där företag kan leta bland bolagens lediga lokaler. Nu har Colliers International och Lokalnytt tecknat ett avtal om en app där kunderna kan hitta Colliers lediga lokaler och fastigheter till salu.

- Vi vill som vanligt ligga i framkant i utvecklingen. En app med lediga lokaler och fastigheter är vi, vad vi vet, först med på konsultsidan, säger Dan Törnsten, vd för Colliers International i Sverige.

- Appar är ett relativt nytt affärsområde för oss. Vi har ett par fastighetsbolag som kunder sedan tidigare och är glada över att också konsultsidan börjar använda sig av det här instrumentet, säger Rolf Andersson, Lokalnytts och Fastighetssveriges vd och grundare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY