Image

Forsens årsredovisning renar vatten

Bolag Forsen släppte häromdagen sin årsredovisning för 2015. Om du väljer att läsa den digitalt och lämna ett omdöme skänker Forsen pengar som bidrar till vattenreningsprojekt i Amazonas.
Publicerad den 21 Juni 2016
Bengt Johansson, vd för Forsen. Bild: Forsen
Bengt Johansson, vd för Forsen.

I januari 2015 gick dåvarande Forsen Projekt AB samman med Bygg-Fast Projekt AB och bildade ett nytt bolag. Integrationen har präglat året och företaget har satsat på det interna arbetet parallellt med kundprojekten.

– Jag är nöjd med utfallet, trots att lönsamheten gått ner något. Vi har skapat ett nytt bolag, förändrat våra interna processer och ökat vårt fokus på HR, rekrytering och marknadsföring. Med andra ord är vi väl rustade, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

Omsättningen är i princip oförändrad jämfört med föregående år.

Forsens har valt, delvis utifrån ett miljöperspektiv, att göra årsredovisningen för 2015 digital.

Den finns här och om du lämnar ett omdöme, bidrar Forsen till Ankarstiftelsen och deras vattenreningsprojekt i Amazonas.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige