Image

Forsens årsredovisning renar vatten

Bolag Forsen släppte häromdagen sin årsredovisning för 2015. Om du väljer att läsa den digitalt och lämna ett omdöme skänker Forsen pengar som bidrar till vattenreningsprojekt i Amazonas.
Publicerad den 21 Juni 2016
Bengt Johansson, vd för Forsen. Bild: Forsen
Bengt Johansson, vd för Forsen.

I januari 2015 gick dåvarande Forsen Projekt AB samman med Bygg-Fast Projekt AB och bildade ett nytt bolag. Integrationen har präglat året och företaget har satsat på det interna arbetet parallellt med kundprojekten.

– Jag är nöjd med utfallet, trots att lönsamheten gått ner något. Vi har skapat ett nytt bolag, förändrat våra interna processer och ökat vårt fokus på HR, rekrytering och marknadsföring. Med andra ord är vi väl rustade, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

Omsättningen är i princip oförändrad jämfört med föregående år.

Forsens har valt, delvis utifrån ett miljöperspektiv, att göra årsredovisningen för 2015 digital.

Den finns här och om du lämnar ett omdöme, bidrar Forsen till Ankarstiftelsen och deras vattenreningsprojekt i Amazonas.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY