Image
Mats Ranäng.
Mats Ranäng. Bild: Forsen

Forsen utser ny gruppchef i Göteborg

Bolag Forsen i Göteborg fortsätter att växa och i takt med det behöver även chefsledet att stärkas upp. Mats Ranäng har därför utsetts till ny gruppchef.
Publicerad den 25 Oktober 2019

– Det ska bli roligt att få bidra ytterligare till Forsens starka utveckling på Göteborgsmarknaden. Det är en mycket kompetent grupp som jag med min mångåriga erfarenhet från branschen hoppas kunna göra ännu starkare, säger Mats Ranäng.

Mats Ranäng har arbetat som projektledare på Forsen sedan augusti och kommer senast från en roll som vd på Skeppsviken Bygg i Göteborg AB och innan dess var han vd och ägare till PO Hansson Bygg AB.
– Forsen i Göteborg har växt mycket det senaste året men vi är bara i början av en lång resa. Mats har en mycket bred arbetslivserfarenhet och kommer med sina personliga egenskaper och kompetenser att bidra till att Forsen utvecklas ännu mer, säger Mohamed Kiswani, affärsenhetschef på Forsen i Göteborg.

Mats Ranäng kommer att tillträda sin nya roll den 1 november.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige