Image
Mats Ranäng.
Mats Ranäng. Bild: Forsen

Forsen utser ny gruppchef i Göteborg

Bolag Forsen i Göteborg fortsätter att växa och i takt med det behöver även chefsledet att stärkas upp. Mats Ranäng har därför utsetts till ny gruppchef.
Publicerad den 25 Oktober 2019

– Det ska bli roligt att få bidra ytterligare till Forsens starka utveckling på Göteborgsmarknaden. Det är en mycket kompetent grupp som jag med min mångåriga erfarenhet från branschen hoppas kunna göra ännu starkare, säger Mats Ranäng.

Mats Ranäng har arbetat som projektledare på Forsen sedan augusti och kommer senast från en roll som vd på Skeppsviken Bygg i Göteborg AB och innan dess var han vd och ägare till PO Hansson Bygg AB.
– Forsen i Göteborg har växt mycket det senaste året men vi är bara i början av en lång resa. Mats har en mycket bred arbetslivserfarenhet och kommer med sina personliga egenskaper och kompetenser att bidra till att Forsen utvecklas ännu mer, säger Mohamed Kiswani, affärsenhetschef på Forsen i Göteborg.

Mats Ranäng kommer att tillträda sin nya roll den 1 november.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY