Image
Eva Färnstrand.
Eva Färnstrand. Bild: Jan Danielsson

Forsen utser Eva Färnstrand till ny styrelseordförande

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 20 februari valdes Eva Färnstrand till ny styrelseordförande i Forsen.
Publicerad den 24 Februari 2020

– Forsen är verksamt i en spännande bransch. Bolaget är välskött med engagerade medarbetare, en stark marknadsposition och en historik med obruten tillväxt och god lönsamhet alltsedan starten för mer än 20 år sedan. Jag ser fram emot att ta över uppdraget som styrelseordförande, säger Eva Färnstrand.

Eva Färnstrand är ordförande i Sveaskog, Infranord och C-Green Technology. Hon har tidigare bl.a. varit affärsområdeschef inom SCA och brukschef för Södra Cell Mönsterås inom Södra Skogsägarna.

– Vi är glada över att kunna rekrytera en så kompetent person som Eva till ny styrelseordförande. Vi uppskattar Evas erfarenhet från industri- och anläggningssektorerna och är övertygade om att hon kommer att förstärka och komplettera Forsens styrelse på ett förnämligt sätt. Vår tidigare ordförande, Åsa Söderström Winberg har varit mycket uppskattad, men måste tyvärr lämna oss då hennes kommande styrelseuppdrag för Skanska AB inte är förenligt med ett fortsatt styrelseengagemang i Forsen. Vi önskar Åsa all lycka, säger Bengt Johansson, vd på Forsen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY