Image
Jesper Gustafsson, ny HR-chef på Forsen.
Jesper Gustafsson, ny HR-chef på Forsen. Bild: Per Myrehed

Forsen utökar ledningen med ny HR-chef

Bolag Jesper Gustafsson utses som ny HR-chef på Forsen. Han kommer närmast från BDO, där han har varit i olika ledande HR-positioner sedan 2015. Jesper Gustafsson blir en del av Forsens ledningsgrupp och tillträder sin nya tjänst den 10 juni.
Publicerad den 3 April 2024

Jesper Gustafsson har studerat Human Resources vid Stockholms universitet och har erfarenhet av att driva utvecklingen inom strategiska HR-frågor.

– Vi är glada över att välkomna Jesper till Forsen. Medarbetarna är det viktigaste vi har så därför känns det fantastiskt att förstärka teamet med en inspirerande ledare med kunskap och erfarenhet inom HR. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där Jesper med sin breda erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete är viktig i vårt fortsatta arbete att utveckla både vår företagskultur och vår affär säger Annika Selin, vd Forsen.

– Det är med glädje och stolthet som jag tillträder rollen som HR-chef på Forsen. Min bild av Forsen är att det är ett företag med en varm och stark kultur som präglas av värdeorden respekt, engagemang och proaktivitet och är väl känt för den höga kompetens som finns hos våra medarbetare. Jag ser mycket fram emot att få vara en del av Forsen och att bidra till vår gemensamma framgång och fortsatta tillväxt säger Jesper Gustafsson.

Jesper Gustafsson tillträder sin tjänst den 10 juni och blir då även del av bolagsledningen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige