Image
Kristofer Ehrenborg.
Kristofer Ehrenborg. Bild: Forsen

Forsen stärker upp chefsledet i Göteborg

Bolag Forsen har utsett Kristofer Ehrenborg till ny gruppchef på Forsen i Göteborg. – Det känns häftigt att få förtroendet och bli gruppchef. Jag ser fram emot att få en större roll i Göteborgskontorets fortsatta expansion och utveckling och jag är övertygad om att allt fler inom kort kommer att få upp ögonen för oss och våra duktiga projektledare, säger Kristofer Ehrenborg.
Publicerad den 14 Juni 2019

Kristofer Ehrenborg har jobbat som projektledare på Forsen i cirka tre år om man räknar med tiden som han tog med sig vid uppköpet av Projektgaranti. I sin roll som projektledare inom hus har han haft många uppdrag som byggledare, besiktningsman och KA. Innan sin tid på Forsen jobbade han som projektledare/byggledare på Cowi och tidigare som produktionsledare på Skanska.
– Kristofer har med sina personliga egenskaper, kompetens och arbetslivserfarenhet alla förutsättningar för att axla gruppchefsrollen hos oss och det kommer göra att vi når nya höjder i Göteborg, säger Mohamed Kiswani, affärsenhetschef på Forsen.

Kristofer Ehrenborg kommer att tillträda sin nya roll den 1 juli.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige