Image

Forsen rekryterar ny HR-specialist

Bolag Den fjärde april börjar Li Sjöström på Forsen som HR-specialist med fokus på rekrytering.
Publicerad den 30 Mars 2016
Li Sjöström. Bild: Forsen
Li Sjöström.

Li Sjöström kommer närmast från en motsvarande roll hos Hifab, och har dessförinnan varit verksam både som rekryteringskonsult och HR-ansvarig. Från sin tid på Hifab har hon även lokal kännedom från kandidatmarknaderna i Göteborg och Malmö.

– Med sin erfarenhet av att rekrytera inom vår bransch, kommer Li som ett mycket efterlängtat tillskott till vårt HR-team. Det här innebär att vi verkligen kan ta nästa steg för tillväxt i samtliga regioner där vi är verksamma och att vi fortsätter att göra det på det sätt vi tror på – med hjälp av våra medarbetares nätverk och den interna kraften som det frigör, säger Caroline Redare, HR-chef på Forsen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY