Image

Forsen rekryterar ny affärsenhetschef

Karriär Forsen Projekt rekryterar Jessica Dagert som ny chef för affärsenheten Anläggning Stockholm.
Publicerad den 3 Mars 2015
Jessica Dagert. Bild: Forsen Projekt
Jessica Dagert.

- Jessica är en bra ledare, omtyckt av sina kunder och enormt kunnig inom anläggningsområdet. Jag är övertygad om att hon, med sin erfarenhet och driv, kommer att ta tillvara de stora möjligheter som finns i Stockholm med kommande investeringar i infrastruktur och bostadsbyggande, säger Bengt Johansson, vd Forsen Projekt.

Jessica Dagert har lång erfarenhet från anläggningsbranschen i olika skeden och roller som konsult och entreprenör. Tyngdpunkten på uppdragen är projektledning inom exploaterings- och infrastrukturprojekt. Nya rollen som Affärsenhetschef på Forsen kommer att innebära fortsatt arbete med att leda projekt samt ett tydligare fokus på marknad och affär. Jessica Dagert har jobbat i nio år på Forsen och senast i rollen som gruppchef.

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY