Image

Forsen rekryterar HR-specialist

Karriär Forsen rekryterar Annika Åredal, som kommer att arbeta med rekrytering och utbildningsfrågor på Forsen.
Publicerad den 6 Maj 2014
Annika Åsedal. Bild: Forsen Projekt
Annika Åsedal.

Annika Åredal har lång erfarenhet från rekryteringsbranschen och kommer senast från en roll som senior rekryteringskonsult på Agentum.

På Forsen kommer hon att fokusera på två nyckelområden – rekrytering samt att samordna och driva utbildningsfrågor för Forsens ca 140 medarbetare och 60-talet underkonsulter.

- Det ska bli väldigt intressant och utvecklande att få arbeta med Forsen, särskilt som man är i ett så intensivt expansionsskede just nu. Och att också få fokusera på utbildningsfrågor ser jag verkligen fram emot, säger Annika Årendal.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY