Image
Magnus Lindblom.
Magnus Lindblom. Bild: Forsen

Forsen rekryterar från Skanska

Karriär Magnus Lindblom är ny gruppchef och projektledare på bostadsenheten på Forsen.
Publicerad den 7 September 2021

Magnus Lindblom är en erfaren projektledare med snart 30 år i branschen. Han kommer närmast från rollen som platschef på både Skanska och NCC där han jobbat med stora bostadsprojekt till framför allt allmännyttan. Han började på Forsen den 9 augusti.

– Vi möter upp marknadens behov av kvalificerad kompetens för att kunna bygga och utveckla nya bostäder. Vi är glada att Magnus har valt Forsen. Han har rätt erfarenhet och egenskaper för att bidra till vår utveckling, säger Sofia Stendius, affärsenhetschef Forsen Bostad.

Sofia Stendius leder idag tolv medarbetare med bostadskompetens och Magnus Lindbloms grupp består av tre personer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY