Image

Forsen Projekt rekryterar marknadsansvarig

Karriär Cajsa Lindgårdh har rekryterats som marknadsansvarig på Forsen Projekt. Rekryteringen är en del av satsningen på expansion, marknadsföring och försäljning.
Publicerad den 2 Maj 2014

Cajsa Lindgårdh har en bakgrund främst inom fastighet och IT. Hon kommer närmast från Jernhusen AB där hon i sin senaste roll ansvarat för marknadsföringen av Stockholms Centralstation.

- Jag känner till Forsen väl eftersom de har varit Jernhusens samarbetspartner för ombyggnationen och moderniseringen av Stockholms Centralstation. Det ska bli oerhört givande att jobba med så kompetenta människor och ett företag med en tydlig vision, säger Lindgårdh.

Cajsa har en bred erfarenhet inom hela kommunikationsspektret vilket kommer väl till pass då Forsen vill satsa mer inom alla discipliner.

Rekryteringen av Cajsa Lindgårdh är helt i linje med den planerade expansionen där Forsen redan i år rekryterat närmare 15 personer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY