Image
Forsen ingår partnerskap med Projektledarbyrån.
Forsen ingår partnerskap med Projektledarbyrån. Bild: Forsen

Forsen ingår partnerskap med Projektledarbyrån

Bolag Projektledarbyrån går in i Forsengruppen när Broviken utökar sin portfölj. I och med förvärvet utökar Forsengruppen sin geografiska närvaro och får in fler kompetenta samhällsbyggare.
Publicerad den 10 November 2021

Forsens huvudägare Broviken Gruppen har utökat sin portfölj inom byggprojektledning genom förvärvet av Projektledarbyrån Sverige AB som tillsammans med Forsen AB därmed stärker marknadsnärvaron på flera orter i Sverige.

– Vi har lärt känna Projektledarbyrån som ett professionellt, välskött företag med en stark värdegrund och stort engagemang för kunder och medarbetare. Vi ser fram emot att aktivt bidra i den fortsatta utvecklingen av Projektledarbyrån och vårt samarbete tillsammans med alla medarbetare, säger Eva Färnstrand, styrelseordförande i Forsen.

Projektledarbyrån har en ledande marknadsposition i Dalarna och närvaro även i Gästrikland.
– Vi ser fram emot samarbetet med Forsen och att tillsammans kunna erbjuda våra tjänster på en större geografisk marknad, säger Roland Appelgren, medgrundare, Projektledarbyrån.

Villkoren för transaktionen offentliggörs inte.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige