Image

Forsen får uppdrag på Bjärehalvön

Bolag Alm Equity ger Forsen uppdraget att sköta byggprojektledningen av skånelängor på Bjärehalvön.
Publicerad den 4 Mars 2016

Bjäreterrassen är en serie fritidshus i Torekov. Här skapar Alm Equity ett område med skånelängor, tennisbana, pool och ett orangeri. Forsen har fått förnyat förtroende och sköter byggprojektledning och kontrollansvar för etapp två som inleds nu.

På en gammal äppelodling på Bjärehalvön finns sedan tidigare 18 fritidshus med kreativa lösningar som återvunnet taktegel, dörrar i olika färger och putsade fasader för att ge en känsla från förr. På sikt planeras totalt 77 bostadsrättsfritidshus på den 40 000 kvadratmeter stora tomten.

Nu inleder Alm Equity andra etappen vilket innebär färdigställandet av sammanlagt 59 hus om 90 kvadratmeter vardera och Forsen står för byggprojektledning och kontrollansvar. Husen beräknas vara inflyttningsklara till sommaren 2017.

– Det bästa betyget vi kan få är när kunden kommer tillbaka. Och vem kan tacka nej till en så här bildskön arbetsplats, säger Olof Martell, projektledare på Forsen i Helsingborg.

För första etappen fick Forsen från början rollen som kontrollansvarig, men uppdraget övergick till en mer övergripande roll som byggprojektledare för hela projektet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY