Image
Lage Backlund.
Lage Backlund. Bild: Forsen

Forsen anställer Lage Backlund som ny HR-chef

Bolag Forsen har sedan den 1 december ny HR-chef. Lage Backlund har erfarenhet av utvecklingsinriktat HR-arbete inom en rad olika branscher och befattningar. – Forsen har en stark och positiv kultur. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla Forsen som bolag och arbetsplats, säger Lage Backlund, HR-chef Forsen.
Publicerad den 11 December 2019

Lage Backlund kommer närmast från Wise Consulting, där han jobbat som konsult under sex år, med interims- och projektuppdrag i en rad olika branscher. Dessförinnan har han bland annat arbetat på Zacco, Sveriges Riksbank och Fastighetsverket. Han har bred erfarenhet från affärsnära HR-arbete, förändringsledning och att utveckla organisationer, ledare och medarbetare.
– Det finns redan mycket bra på plats hos Forsen som jag ska fortsätta förvalta. Jag ser fram emot att få lära känna alla medarbetare och att få utveckla Forsen på den fortsatta tillväxtresan, säger Lage Backlund.
– Vi kommer att behöva en HR-chef som Lage, säger Bengt Johansson, vd Forsen. Han kommer att kunna guida oss framåt när vi står inför både tillväxt och andra förändringar. Med sin breda kompetens och erfarenhet kommer Lage bli en värdefull medarbetare.

Lage Backlund började den 1 december 2019 och ingår i Forsens ledning.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY