Image
Foodora väljer Brädstapeln 13 på Fleminggatan 20 i Stockholm för sitt nya huvudkontor.
Foodora väljer Brädstapeln 13 på Fleminggatan 20 i Stockholm för sitt nya huvudkontor.

Foodoras nya huvudkontor till NCAP på Fleminggatan 20

Uthyrning Foodora flyttar in på drygt 4000 kvadratmeter i NCAP:s (Nordic Investment & Capital Partners) lokaler i fastigheten Brädstapeln 13 på Fleminggatan 20 på Kungsholmen i Stockholm.
Publicerad den 19 April 2022

Gate46 har återigen arbetat som rådgivare åt Foodora i processen att säkra ett nytt kontor. Förra gången var det på Jakobsbergsgatan 24 i Stockholm. Prioriteringar i projektet har utöver läge, kostnad och kvalitet även varit tid, flexibilitet och riskminimering.
– Vi växer på både bredden och tvären just nu. Jag är glad att gate46 har kunnat hjälpa oss att hitta ett huvudkontor där vi kan fortsätta vår starka tillväxtresa, säger Joakim Slettengren, vice vd Foodora Sverige.

Lokalen förmedlades via det digitala ekosystemet Portally, som matchar fastighetsägare och hyresgäster.

– Det har varit fantastiskt roligt och inspirerande att få jobba med Foodoras ledning i det här projektet. Vi är stolta över att åter igen få förtroendet att vara rådgivare till ett så lösningsorienterat och snabbfotat bolag som Foodora. Genom ett gott samarbete har vi lyckats hitta för Foodora den bästa tillgängliga arbetsplatsen, säger Sophia Tönne, Head of Workplace Management på Gate46.

.

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige