Image

Följer med fastigheterna till Rikshem

Karriär Ulf Ohlsson, i dag områdeschef på Lulebo, blir Rikshems fastighetschef i Luleå. Han tillträder sin nya tjänst i samband med att Rikshem tillträder fastigheterna bolaget har köpt av Lulebo.
Publicerad den 6 November 2015

Ulf Ohlsson har tidigare arbetat länge inom försvaret, bland annat som stabschef för flygunderhållsenheten på F21.

– Det är en oerhört stor tillgång för oss att nu få med Ulf Ohlsson i vårt lag i Luleå. Jag känner mig mycket nöjd med att vi lyckats rekrytera en person med lång erfarenhet av ledarskap kompletterat med kunskap om fastighetsbranschen och regionen, säger Malin Söderman, Rikshems regionchef i Luleå.

– Rikshem har precis som jag höga ambitioner och jag ser fram emot att få vara med och bygga upp Rikshems organisation och förvaltning i Luleå, säger Ulf Ohlsson.

Rikshem köpte i somras 1 600 lägenheter från Lulebo och Luleå kommun. Företaget har också presenterat byggplaner på cirka 200 lägenheter i Luleå.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige