Image
Flexfast köper fastighet i Norrköping.
Flexfast köper fastighet i Norrköping. Bild: Flexfast

Flexfast köper i Norrköping

Transaktioner Flexfast Sverige AB har genom bolagsaffär förvärvat fastigheten Industrien 15 i Norrköping. Säljare är Furuheim & Arrelid Fastigheter AB.
Publicerad den 19 September 2024

Fastigheten är belägen i Risängens industriområde strax utanför Norrköpings citykärna. Total uthyrningsbar area är cirka 1 900 kvadratmeter och tomtarealen uppgår till cirka 5 850 kvadratmeter. Fastigheten är inom segmentet lager/lätt industri och största hyresgäst är Evakurent Uthyrning AB.
Tillträde skedde den 19 september 2024.
– Vi är glada över att utöka portföljen med ytterligare en citynära fastighet i Norrköping. Det är en högkvalitativ byggnad som kompletterar vårt befintliga bestånd mycket väl. Vi ser fram emot att förvalta och förädla fastigheten, samtidigt som vi söker nya investeringsmöjligheter både i Norrköping och i andra orter, säger Gustaf Segerborg, vd för Flexfast.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige