Image
Lennart Sten
Lennart Sten Bild: Nicklas Tollesson.

Flera nya hyresgäster hos Svenska Handelsfastigheter

Uthyrning Svenska Handelsfastigheter tecknar nya hyresavtal i Linköping och Katrineholm.
Publicerad den 25 Augusti 2020

Svenska Handelsfastigheter har tecknat avtal med snabbmatskedjan Chopchop Asian Express avseende en restauranglokal om drygt 400 kvadratmeter vid Tornby handelsplats i Linköping. Avtalet är tecknat på 20 år med planerad invigning i oktober 2021. Svenska Handelsfastigheter inleder byggarbetet så snart nödvändiga tillstånd erhållits.
– Vi ser fram emot att få välkomna en ny stark hyresgäst till Tornby som vi tror kommer att bidra till att stärka handelsplatsens attraktionskraft ytterligare, säger Benny Andersson, Regionansvarig Syd.

Dessutom har Svenska Handelsfastigheter tecknat avtal med gymkedjan STC avseende lokaler vid Lövåsens handelsområde i Katrineholm. Avtalet avser lokaler om knappt 1 200 kvadratmeter som tidigare förhyrdes av Möbelhuset. Tillträde planeras till 1 december efter det att hyresgästsanpassningar genomförts. I samband med hyresgästanpassningarna rivs en del av fastigheten för att göra plats för drygt 60 nya P-platser. Syftet är att underlätta accessen till, utöver STC även Ica Maxi som är en annan av Svenska Handelsfastigheters hyresgäster i området. I samband med ombyggnaderna har avtalet med Ica Maxi förlängts med tre år.
– Vi är glada att kunna välkomna gymkedjan STC till Lövåsen, vilket bidrar till ett ökat besöksflöde under en större del av dygnet. Att vi samtidigt kan tillmötesgå Ica Maxi och andra hyresgästers önskemål om förbättrad access i området känns extra roligt, säger Jessica Malm, Regionchef Öst vid Svenska Handelsfastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Övervägande röd september – SBB återhämtade sig starkt

Lista Merparten av fastighetsbolagen fortsatte att backa på börsen under september månad, men pressade SBB gjorde en stark vändning på slutet och var ett av bolagen som ökade mest under månaden. Här presenterar Fastighetssverige en lista över bolagens prestation under årets nionde månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige