Image

Flera nya butiker till Gottsunda

Uthyrning NCM Development har lyckats hyra ut butiksytor till flera nya företag i Gottsunda Centrum.
Publicerad den 29 April 2011

De nya butikerna Lindex, Deichmann, Piacetto, Silverbox och Asahi Sushi finns på plats till första delinvigningen i september i år. Redan i juni slår Subway upp portarna, samtidigt som Willys och ATG öppnar i nya fräscha lokaler. I mars öppnade dessutom ICA Kvantum sin nya butik i Gottsunda Centrum.
– Gottsunda Centrum är ett intressant utvecklingsprojekt med en bra hyresgästmix, service och infrastruktur som passar Deichmanns behov väldigt bra, säger Christian Berger på Deichmann.

– Att Deichmann, som ännu inte finns i Uppsala, väljer att etablera just i Gottsunda Centrum är mycket glädjande, säger Ove Jansson, vd för Uppsala Kommun Fastighets AB.

? Intresset för nya Gottsunda Centrum är verkligen stort, säger Gunnar Hjorth, projektchef på NCM Development, som ansvarar för utvecklingen av Gottsunda Centrum.

Flera befintliga butiker satsar dessutom stort. ICA Supermarket blev i mars ICA Kvantum när man öppnade sin ombyggda butik. Willys bygger en helt ny, fräsch butik och Systembolaget och Interflora Fresh har också valt att teckna nya avtal.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige