Image

Flera hyresgäster klara hos Ikano i Borlänge

Uthyrning I går togs det första spadtaget för Ikanos handelsplats Norra Backa i Borlänge. Sammanlagt omfattar handelsplatsen 35 000 kvadratmeter och det blir inflyttning i första etappen under 2013.
Publicerad den 11 September 2012

I första etappen kommer Clas Ohlson, Jula och Intersport vara ankarhyresgästerna.

Andra etappen påbörjas under hösten, och klara hyresgäster är Coop och Kronans Droghandel.

-Det är glädjande att vi äntligen kan komma igång och roligt att vi kan gå ut och berätta om några av de uthyrningar som vi har gjort. Vi ser framemot att öppna i Borlänge och vi har redan ett gott samarbete med flera lokala aktörer, säger Jan Kristensson vd på Ikano Retail Centres.

Utöver Norra Backa i Borlänge bygger Ikano just nu ett shoppingcenter i Finland (Kuopio), tre handelsplatser i Sverige (Kungens Kurva, Uddevalla, Älmhult) och förberedelser pågår för ett shoppingcenter i Umeå.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige