Image

Flera hyresgäster klara hos Ikano i Borlänge

Uthyrning I går togs det första spadtaget för Ikanos handelsplats Norra Backa i Borlänge. Sammanlagt omfattar handelsplatsen 35 000 kvadratmeter och det blir inflyttning i första etappen under 2013.
Publicerad den 11 September 2012

I första etappen kommer Clas Ohlson, Jula och Intersport vara ankarhyresgästerna.

Andra etappen påbörjas under hösten, och klara hyresgäster är Coop och Kronans Droghandel.

-Det är glädjande att vi äntligen kan komma igång och roligt att vi kan gå ut och berätta om några av de uthyrningar som vi har gjort. Vi ser framemot att öppna i Borlänge och vi har redan ett gott samarbete med flera lokala aktörer, säger Jan Kristensson vd på Ikano Retail Centres.

Utöver Norra Backa i Borlänge bygger Ikano just nu ett shoppingcenter i Finland (Kuopio), tre handelsplatser i Sverige (Kungens Kurva, Uddevalla, Älmhult) och förberedelser pågår för ett shoppingcenter i Umeå.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige