Image
Gränbystaden.
Gränbystaden. Bild: Martin Kelam

Fler uthyrningar för Atrium Ljungberg i Gränbystaden

Uthyrning I veckan öppnar H&M upp i Atrium Ljungbergs Gränbystaden efter en tids renovering, samtidigt som Designtorget öppnar sin första butik på handelsplatsen utanför Uppsala.
Publicerad den 26 Oktober 2023

– Vi är jätteglada att med Designtorget och den nya H&M butiken kunna stärka utbudet inom heminredning och design i Gränbystaden, säger Veronica Rudfelt, leasing manager på Atrium Ljungberg.

– Nu när vi expanderar tittar vi främst på lägen där vi ser långsiktig tillväxt och där vi redan är starka via vår e-handel. Uppsala är en stad som detta stämmer in på och vi tror mycket på Gränbystaden, säger Designtorgets vd Emma Klintbo Klingspor.

– Vi ser fram emot att kunna ge våra kunder en ännu bättre och integrerad shoppingupplevelse på H&M i Gränbystaden. Våra fysiska butiker är fortfarande mycket viktiga för oss och vi kommer fortsätta att investera i dem runt om i landet under de kommande åren, säger Therese Gunnarsson, Expansion Manager region North Europe på H&M.

Gränbystaden och närliggande områden är en expansiv del av Uppsala som beräknas vara helt integrerad med innerstaden inom några år. Här pågår utveckling av såväl bostäder som kontors-fastigheter, idrottsanläggningar och vård. Gränbystaden har ungefär 160 butiker, service och restauranger. Handelsplatsen omsätter drygt 3,5 mdkr och har cirka 10 miljoner besökare varje år.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige