Image
Anders Nordberg, Henrik Roderhult, Sven Rydell och Kent Persson står för ett antal tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.
Anders Nordberg, Henrik Roderhult, Sven Rydell och Kent Persson står för ett antal tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Analyserna som ger dig försprång

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 31 mars är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen levereras ett antal tunga analyser som ger dig full koll på nuläget och den närmaste framtiden.
Publicerad den 23 Februari 2022

Makroanalys: Vart är världen på väg?
Skenande energipriser, vapenskrammel, inflation – det händer mycket i den makroekonomiska världen. Hur mår världen för dagen och hur påverkar detta Sverige – och i förlängningen fastighetsmarknaden i Jönköping? Talare är Anders Nordberg, senior ekonom på Länsförsäkringar Bank.
Analys: Fastighetsmarknaden – nationellt och regionalt
Logistik, bostäder och samhällsfastigheter har gått som tåget genom pandemin – hotell och handel har det tufft och kontorsmarknaden har ifrågasatts. Hur ser det ut framåt, för den svenska och den regionala fastighetsmarknaden? Talare är Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk analys på Newsec.
Näringslivsläget i regionen
Jönköping är en handels- och eventregion – två segment som har drabbats hårt av pandemin. Samtidigt är läget perfekt för logistik och lager, segment som snarare har gynnats av pandemin. Hur utvecklas näringslivet i Jönköpingsregionen? Hur ser tillväxt- och arbetslöshetsutvecklingen ut – och vad tror vi om framtiden? Talare är Sven Rydell, näringslivschef i Jönköping.
Analys – vad händer i bostadspolitiken efter valet?
Alla i fastighetsbranschen efterfrågar stabilitet – vilket inte direkt är det första ordet man tänker på när man beskriver det politiska läget i Sverige. I somras föll regeringen på frågan om fri hyressättning i nyproduktion – och vid årsskiftet försvann möjligheten att söka investeringsstöd för hyresbostäder efter att regeringens budget fallit.
Talare är Kent Persson, en av landets mest insatta i politiken och dess spel – samhällspolitisk chef på Heimstaden och före detta partisekreterare hos Moderaterna.

Säkra din plats här. (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod). Din anmälan är helt ombokningsbar fram till dagen före eventet.
Är du intresserad av Jönköpingsregionen men befinner dig långt ifrån? Vi live-streamar alla våra dagar så att du kan följa med på distans.

Se de medverkande talarna här.

Som vanligt bjuds det på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen. På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Se hela programmet här.

Dagen leds av Erik Blix, journalist, programledare och inte minst en av landets allra bästa moderatorer.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar heldagsseminariet på Elite Stora Hotellet.

Partnerföretag är Wistrand Advokatbyrå och A&P Fastighetstransaktioner – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 23 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:

Partner:


Mer från Fastighetssverige