Image
Bild: Mats Lundevaller

Fastighetsgirot genomfört

Event Nu har premiärloppet för fastighetsbranschens eget cykellopp Fastighetsgirot genomförts. Loppet, som var en 77 km lång gruppkörning, genomfördes i soldränkt sörmländsk vårnatur.
Publicerad den 3 Maj 2011
Fastighetsgirot. Foto: P-O Skoog. Bild: P-O Skoog
Fastighetsgirot. Foto: P-O Skoog. Fastighetsgirot. Foto: Mats Lundevaller. Bild: Mats Lundevaller
Fastighetsgirot. Foto: Mats Lundevaller. Fastighetsgirot. Foto: Lars Stjernfeldt. Bild: Lars Stjernfeldt
Fastighetsgirot. Foto: Lars Stjernfeldt.

23 anmälda från 13 olika företag var anmälda till girot. Antalet som kom till start stannade dock vid 13.

- Alla var på ett toppenhumör och cyklingen genomfördes precis så säkert och disciplinerat som vi hade hoppats på, säger initiativtagaren P-O Skoog från Forum Fastighetsekonomi.

- Själva cyklingen tog cirka 2,5 timmar. Därutöver var det ett fikastopp i en vitsippebacke samt den obligatoriska punkteringen...

- Cykelintresset är uppenbarligen stort i branschen och Fastighetsgirot har kommit för att stanna. Samtliga som var med vill köra nästa år också och vi räknar då med ännu fler deltagare, säger P-O Skoog, som tillägger att den kan komma att bli ett lopp också till hösten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forum Fastighetsekonomi på Branschguiden

Forum Fastighetsekonomi AB är specialiserade på fastighetsekonomi, fastighetsvärderingar, marknadsanalyser, fastighetsutveckling och rättsekonomi samt bostadsrättsföreningar och bostadsrätter. Inom vår organisation finns specialister på bostadsrättsföreningar såsom ombildningar, friköp och kapitaltillskott mm. Forum Fastighetsekonomi är partnerägt och helt fristående från externa intressen.

Antal kontor uppgår till nio stycken belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun, Norrköping, Nyköping, Umeå, Västerås och Östersund. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Inom v...

Läs mer om Forum Fastighetsekonomi på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige