Image

Fastighetschef lämnar Hemsö för Atrium Ljungberg

Bolag Monica Fallenius lämnar sin tjänst som fastighetschef på Hemsö för att istället bli affärsområdeschef på Atrium Ljungberg.
Publicerad den 9 November 2016
Monica Fallenius Bild: Andrea Hvistendal
Monica Fallenius

Under tisdagen meddelade Hemsö att Kristina Rosqvist utsetts till efterträdare för Monica Fallenius efter att den senare gått från regionchef öst till fastighetschef.

Nu får man på nytt söka ersättare för Monica Fallenius. Detta sedan fastighetschefen valt att lämna sin tjänst för att i stället bli affärsområdeschef för transaktion och etablering på Atrium Ljungberg.

- Atrium Ljungberg har en stor och intressant projektportfölj som jag ser fram emot att vara med och utveckla. Det ska bli fantastiskt spännande och roligt att få bidra till att skapa nya platser för människor att bo, verka och trivas på. Atrium Ljungberg är ett välrenommerat långsiktigt bolag med djupa grundvärderingar som jag delar och där relationer mellan människor står i centrum, både vad gäller medarbetare och i affärsrelationer, kommenterar Monica Fallenius.

Som chef för transaktion och etablering kommer Monica Fallenius ansvara för Atrium Ljungbergs viktiga etableringsarbete inom handel, kontor och bostäder samt transaktionsarbetet - avgörande frågor för bolagets framtida tillväxt.

- Jag är glad att vi lyckats rekrytera Monica Fallenius som har ett stort affärsdriv och en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen. Monica har ett erkänt gott ledarskap och kommer dessutom komplettera ledningsgruppen på ett utomordentligt sätt, säger vd Annica Ånäs.

När Monica Fallenius lämnar Hemsö är inte fastställt. Bolaget har inlett sökandet efter hennes ersättare.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G: "Än blir ni inte av med mig"

Bolag Efter att i förra veckan ha presenterat vem som tar över P-G Perssons stol i Platzer så var det dags att avsluta år 2022 med bokslutet. Bolaget ser ett minskat fastighetsvärde – något den avgående vd:n inte sett på tio år. För Fastighetssverige berättar han mer om detaljerna i den senaste rapporten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige