Image

Fasticon rekryterar seniorkonsult för upphandling

Karriär Fasticon har rekryterat Johan Lundström som seniorkonsult inom affärsområde upphandling med placering i Stockholm.
Publicerad den 29 Augusti 2016
Johan Lundström. Bild: Fasticon
Johan Lundström.

Johan Lundström har arbetat med kvalificerad upphandling sedan 2006 bland annat som strategisk inköpare på FMV och upphandlare på Svenska kraftnät. De senaste åren har han arbetat med innovation inom offentlig upphandling på Vinnova, Konkurrensverket och Upphandlingsmyndigheten.

– Det är en härlig utmaning att ta klivet till fastighetsbranschen och det känns hedrande att komma till ett företag med ett så gott renommé, säger Johan Lundström, som började på Fasticon i mitten av augusti.

Johan Lundström kommer att arbeta med upphandlingar inom både AB, ABT, ABK och Aff (ABFF).

– Johan blir en viktig förstärkning till vår upphandlingsverksamhet i Stockholm. Johans bredare erfarenhet inom upphandling kompletterar vår spetskompetens inom fastighets- och FM-området på ett bra sätt, säger Per Ollas, chef för affärsområde Upphandling Stockholm på Fasticon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige