Image

Fasticon rekryterar i Malmö

Karriär Fasticon rekryterar Erik Sjöström som rekryteringskonsult till bolagets kontor i Malmö.
Publicerad den 11 Juni 2014

Erik Sjöström kommer närmast från Academic Search i Malmö. Han har under närmare tio år arbetat med rekrytering av chefer och specialistpositioner.

Erik Sjöström tillträder i augusti och kommer att vara samordningsansvarig för rekryteringsteamet.

- Vi ser Erik som ett mycket värdefullt tillskott i vår organisation och är övertygade om att hans kunskap och erfarenheter kommer stärka våra band med såväl nya som befintliga kunder, kommenterar Farnaz Mortazavi, affärsområdeschef Rekrytering.

För att ytterligare förstärka Fasticons fokus på region syd, flyttar rekryteringskonsult Annika Loberg till Malmö från att tidigare utgått från bolagets kontor i Kungsbacka. Vidare kommer även Heléne Lindqvist, rekryteringskonsult inom området ”Drift och skötsel”, i större utsträckning fokusera på region syd.

Med dessa tillskott, inom ett geografiskt prioriterat område, avser Fasticon att ytterligare flytta fram sina positioner som ett av Sveriges ledande konsultbolag inom fastighetsbranschen.

- Vi ser en fortsatt stark efterfrågan inom alla våra tjänsteområden och via Malmökontoret och vårt nyöppnade kontor i Växjö kan vi stödja våra kunder i deras förändringsprocesser för att nå ett lönsamt fastighetsföretagande, säger Roger Bengtsson, vd och regionchef syd på Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige