Image

Fasticon rekryterar i Malmö

Karriär Fasticon rekryterar Erik Sjöström som rekryteringskonsult till bolagets kontor i Malmö.
Publicerad den 11 Juni 2014

Erik Sjöström kommer närmast från Academic Search i Malmö. Han har under närmare tio år arbetat med rekrytering av chefer och specialistpositioner.

Erik Sjöström tillträder i augusti och kommer att vara samordningsansvarig för rekryteringsteamet.

- Vi ser Erik som ett mycket värdefullt tillskott i vår organisation och är övertygade om att hans kunskap och erfarenheter kommer stärka våra band med såväl nya som befintliga kunder, kommenterar Farnaz Mortazavi, affärsområdeschef Rekrytering.

För att ytterligare förstärka Fasticons fokus på region syd, flyttar rekryteringskonsult Annika Loberg till Malmö från att tidigare utgått från bolagets kontor i Kungsbacka. Vidare kommer även Heléne Lindqvist, rekryteringskonsult inom området ”Drift och skötsel”, i större utsträckning fokusera på region syd.

Med dessa tillskott, inom ett geografiskt prioriterat område, avser Fasticon att ytterligare flytta fram sina positioner som ett av Sveriges ledande konsultbolag inom fastighetsbranschen.

- Vi ser en fortsatt stark efterfrågan inom alla våra tjänsteområden och via Malmökontoret och vårt nyöppnade kontor i Växjö kan vi stödja våra kunder i deras förändringsprocesser för att nå ett lönsamt fastighetsföretagande, säger Roger Bengtsson, vd och regionchef syd på Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige