Image

Fasticon Kompetens lanserar mötesplats för karriärsmöjligheter

Bolag Fasticon Kompetens gör en digital satsning som underlättar och förenklar för både kandidater och kunder. Bolagets nya jobbportal är integrerad med en helt ny CV-databas.
Publicerad den 21 Oktober 2016
Susanne Åhlén. Bild: Fasticon Kompetens
Susanne Åhlén.

- Vi har utvecklat en modern mobilanpassad och användarvänlig plattform som främjar tvåvägskommunikation istället för envägskommunikation. Det här är en milstolpe för oss och en stor förbättring för våra kunder och 19 000 kandidater. Vi kommer under hösten ha löpande förbättringar och utveckling av cv-databasen för att skapa framtidens ansökningsportal, säger Jeanette Kanka, som ansvarar för kandidatflödet på Fasticon Kompetens.

Fasticon Kompetens har ambitionen att vara ledande på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn, och därför är det en självklarhet att ligga i framkant digitalt. Den nya jobbsajten fasticonjobb.se är uppbyggd så att sajten hela tiden ska vara levande och kunna byggas på med nya funktionaliteter.

- Vår utgångspunkt har varit att ta fram en portal som inte bara är naturlig att besöka när du söker nytt jobb. Det här är en plattform och ett forum för att bygga relationer mellan oss, kandidaterna och kunderna. Förutom lediga jobb och karriärrådgivning kan det framöver handla om flera andra tjänster. En plattform för personlig utveckling inom samhällsbyggnadssektorn, säger Susanne Åhlén, vd för Fasticon Kompetens.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY