Image
K6 i Malmö.
K6 i Malmö. Bild: Svenska Hus

Fasticon flyttar in hos Svenska Hus i Malmö

Uthyrning Fasticon har valt att flytta sitt regionkontor till Svenska Hus fastighet K6 på Kungsgatan i Malmö.
Publicerad den 11 December 2019
Annons
Image

– Vi tror på idén och konceptet med en serviceinriktad fastighet med mötet i fokus, säger Håkon Hansen, Fasticon Kompetens Regionchef Syd. En flytt till K6 hjälper oss att ligga i framkant när det gäller att vara en attraktiv arbetsgivare.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.
– Fasticon har varit ett av de bolag som följt utvecklingen av detta hus från början och har förstått vilka synergier det kommer att ge när allt är klart, säger Anna Hurtig, uthyrningsansvarig Skåne på Svenska Hus. Det är roligt att ett bolag med så djup branschkunskap väljer K6 som plats för sitt regionkontor, Vårt eget regionkontor finns redan på plats i huset – så vi blir grannar när Fasticon ansluter under första kvartalet 2021.

K6 är en ljus och rymlig fastighet med sina sex våningar och ytor på sammanlagt 11 550 kvadratmeter. Sedan tidigare har Apsis valt att låta nästa flytt gå till K6.
– Vi kallar satsningen för "mer än ett skrivbord", säger Anna Hurtig. Vi vill skapa en fastighet som levererar service och samverkan - och det har skapat stort intresse. Ett modernt kontor måste helt enkelt vara mycket mer än ett antal skrivbord.
– K6 är mer än bara en traditionell kontorsfastighet. Vi ser fram emot att kunna möta andra företag, samtidigt som vi får fräscha och nyrenoverade lokaler som är perfekt anpassade för vår verksamhet, säger Fasticon Kompetens vd Susanne Åhlén.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

En koncern med starka varumärken

I Fasticon-koncernen ingår Fasticon Kompetens, Fasticon Advisors, STF Ingenjörsutbildning, BFAB och TalangAkademin.

Fasticon Kompetens matchar uppdragsgivare och kandidater oavsett om det gäller rekrytering, karriärväxling, kompetensanalys, interim- eller bemanningsuppdrag.

Fasticon Advisors fokuserar på organisations- och verksamhetsutveckling samt ägande- och lokalförsörjningsfrågor inom fastighetssektorn.

STF erbjuder utbildningsprodukter för kompetensutveckling inom el-produktion, el-distribution, industri, IT & Telekom samt kvalitet...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här planerar Ilija Batljan efter jätteaffären

Bolag SBB köpte i slutet av förra veckan en större portfölj med förskolor från norska Laeringsverkstedet för ett överenskommet fastighetsvärde om 4,25 miljarder norska kronor. SBB:s vd och grundare Ilija Batljan berättar för Fastighetssverige varför de gjorde affären och hur lång tid processen tog. Han beskriver också varför just SBB kan göra den här typen av transaktioner och inte så många andra på marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY