Image

Fasticon anställer inom försäljning och marknad

Bolag Fasticon Kompetens har rekryterat Tony Flykt och Helena Hallin till nya poster.
Publicerad den 3 Maj 2016
Tony Flykt och Helena Hallin. Bild: Fasticon
Tony Flykt och Helena Hallin.

Tony Flykt har tio år på Sodexo bakom sig, närmast som National Account Manager. Han tillträder den 15 augusti en roll på Fasticon Kompetens som Sales Manager.

– Det blir en spännande utmaning. Jag har arbetat med strategisk utveckling, relationsbyggande och facility management och har insyn i fastighetsbranschen. Samtidigt är det här delvis ett nytt område för mig. Jag ser fram emot att vara en del av Fasticon Kompetens kommande tillväxtresa, säger Tony Flykt.

Det är första gången Fasticon Kompetens rekryterar en Sales Manager.

– Det är ett viktigt steg för oss. Det är en tjänst som innefattar både operativ key account och försäljning på en strategisk nivå, med affärsutveckling och strategiska kompetensförsörjningsfrågor, säger Jonas Gustavsson, vd för Fasticon Kompetens.

Helena Hallin har rekryterats som event- och marknadskoordinator. Hon har en kandidatexamen i företagsekonomi, kommer närmast från en tjänst som kundrådgivare på Bankgirot, och börjar på Fasticon Kompetens den 16 maj.

– Fastighetsbranschen är en spännande bransch och Fasticon Kompetens ett nytänkande och intressant bolag. Jag ser verkligen fram emot det här, säger Helena Hallin.

– Det här ligger i linje med vår tillväxtstrategi. För att kunna skapa den tillväxt vi önskar krävs en uttalad satsning på allt från kommunikation och stödfunktioner till event, marknadsföring och sociala medier, säger Jonas Gustavsson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie: Så mår de största arkitektkontoren i Sverige

Bygg/Arkitektur Arkitektkontoren brukar kallas fastighetsbranschens temperaturmätare. Så Fastighetssverige tog tempen på några av landets största kontor för att se hur de ser på läget nu och vad som väntar. Först ut är Sweco Architects och White.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige