Tillsammans med den välmeriterade italienske pastakocken Gabriele Paziani har konceptet utformats med fokus på genuint hantverk och med råvaran i centrum. Här kommer frukost, lunch och middag att serveras.
– Vi på Slussgården vill bidra till att göra Slussenområdet till den självklara mötesplatsen, där folk trivs och vill vistas. Santos koncept passar perfekt in i denna vision och vi ser framemot att tillsammans göra området än mer attraktivt, säger Lars Kinneholm, vd för Slussgården.
I början av 2023 kommer Santo att öppna för gäster i den av Ivar Tengbom ritade byggnaden. Tidigare har Hernö Gin öppnat cocktailbar och Design House Stockholm showroom i samma kvarter. På andra sidan Hornsgatan bygger Slussgården en restaurang med stor takterrass som även den kommer att öppna under våren 2023.
– Vi är mycket stolta över etableringen som vi gjort tillsammans med Jobara Spaces som har guidat oss från början till slut, säger David Zetterström, vd för Fabrique.
– Området är en perfekt plats med mycket potential för vårt koncept och vi ser fram emot att tillföra mervärde till Hornsgatan. Här ska du kunna svänga förbi oavsett om du är sugen på en frukostcappucino, vill plocka upp en snabb lunch, ska på AW med kollegorna eller långmiddag med vännerna, säger Lotta Zetterström, vd för Fabrique.
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av WeOffice
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.