Image
Ali Ranji.
Ali Ranji. Bild: Fabege

Fabege förstärker projektorganisationen

Bolag Ali Ranji har anställts som chef för produktion stadsdel och kommer att driva den fortsatta utvecklingen i Haga Norra. Han kommer närmast från en roll som chef för projektutveckling på Vasakronan men har även tidigare arbetat på Fabege som ansvarig projektchef för flera av Fabeges större projekt i Arenastaden.
Publicerad den 30 September 2021

– Vi är förstås glada över att Ali återvänder till oss på Fabege. Han har en naturlig talang för att möte kunders krav och behov i sina projekt samt en nyfikenhet och intresse kring klimatfrågor som gör att vi kommer att fortsätta flytta fram positionerna, kommenterar Klas Holmgren, chef projekt och förädling på Fabege.

Stadsdelen Haga Norra går nu in i nästa fas där 50 000 kvadratmeter kontor, mellan 500 och 600 lägenheter och garage kommer att byggas. Ali Ranji tillträder sin nya tjänst den 1 november 2021.
– Jag är ödmjuk och förväntansfull och över min nya roll. Branschen står inför många spännande utmaningar och hållbara, effektiva städer kommer att vara än mer avgörande för samhällets utveckling. Fabege är ett bolag som tidigt insåg värdet att ta ett helhetsgrepp kring stadsutveckling för att skapa både kund- och klimatnytta och jag ser fram emot att vara en del av den utvecklingsresan, kommenterar Ali Ranji.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Årets hittills tuffaste börsmånad över – endast två bolag steg

Lista Nästan samtliga fastighetsbolags kurser lös rött under juni och för ett antal bolag föll kursen dramatiskt med över 40 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen presterade på börsen under juni.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige