Image
Maria Broström.
Maria Broström. Bild: EY

EY Real Estate rekryterar från Swedbank

Bolag EY har anställt Maria Broström som ansvarig för fastighetsvärdering inom EY:s Real Estate, Hospitality & Construction sektor (EY RHC).
Publicerad den 16 Januari 2019

Maria Broström kommer närmast från Swedbanks fastighetsanalysgrupp där hon arbetat de senaste tio åren. Hon har dessförinnan även erfarenhet från fastighetsbolagen Akelius och Vasakronan. Maria Broström är utbildad civilingenjör inom bygg- och fastighetsekonomi på KTH och är av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare.
– Det känns både utvecklande och spännande att börja arbeta på EY och få ta del av den breda fastighetskompetens som finns inom EY. Jag hoppas på att få bidra både med min erfarenhet från fastighetsvärdering men även inom andra fastighetsrelaterade frågor/uppdrag, säger Maria Broström.
– Vi är enormt glada att få hälsa Maria Broström välkommen till oss. Maria har en gedigen och mångårig erfarenhet av fastighetsvärderingar och har både bred och djup erfarenhet av att arbeta med fastighetsvärderingar och fastighetsanalyser, vilket gör att hon passar mycket väl i rollen som fastighetsspecialist med ansvar för fastighetvärdering, säger Marianne Förander, ansvarig för EY RHC.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY