Image

Ex-allsvenska profilens första vd-jobb i branschen: "Siktar alltid mot Champions League"

Bolag Christer Fursth fostrades i Örebro SK och blev sedan på slutet av karriären evig Hammarby-legendar när han var med och vann klubbens hittills enda SM-guld 2001. Hela livet har dock bygg- och fastighetsbranschen funnits med vid sidan om, och den civila karriären har inneburit mångåriga jobb på Peab och Magnolia. Nu kliver han för första gången in i en operativ chefsroll – som vd för Sterner Stenhus Fasad – och för Fastighetssverige berättar han om mer om det nya jobbet, varför fotbollen följdes av fastigheter och hur han tar med sig inställningen från fotbollskarriären i alla yrkesmässiga avseenden.
Publicerad den 16 Oktober 2023
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige