Image
Eways öppnar i Westfield Mall of Scandinavia.
Eways öppnar i Westfield Mall of Scandinavia. Bild: Eways

Eways öppnar i Westfield Mall of Scandinavia

Uthyrning Laddoperatören Eways öppnar en laddbutik i Mall of Scandinavia i April. Laddbutiken som kommer att erbjuda Eways kompletta ladderbjudande för laddning hemma, på jobbet och publikt kommer att finnas bredvid Starbucks. Laddbutiken öppnar i april 2022.
Publicerad den 15 Februari 2022
Annons
Image

Samhället har påbörjat en enorm omställning från förbränning av fossila ämnen till el och kunskapsbehovet är stort när alla bilförare ska byta till elbil. Eways kommer att finnas tillhands och med sina laddspecialister i Mall of Scandinavia för att hjälpa dem som vill med laddning av bilar, oavsett var och hur de ska laddas.
– En av våra huvudstrategier är att utbilda, därför vill vi finnas där många människor finns, så att vi kan hjälpa alla som vill byta från fossildrivna bilar till el, med utbildning och know-how inom elbilsladdning, säger Niclas Sahlgren, grundare och vd på Eways

Eways har sedan januari 2021 även en butik i Täby Centrum.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteförvärvet – så vill Folksamgruppen fortsätta växa sin fastighetsportfölj

Bolag En av årets största affärer är ett faktum när Folksamgruppen, genom KPA Pension, köper Vasahuset i centrala Stockholm för tre miljarder kronor. Lars Johnsson, fastighetsdirektör på Folksamgruppen, berättar för Fastighetssverige om affären, bolagets fastighetsstrategi och var man letar efter nya förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige