Image
Marta Laurell.
Marta Laurell. Bild: Morris Law

Estea rekryterar Marta Laurell från Morris Law

Bolag Estea rekryterar Marta Laurell som bolagsjurist. Hon kommer senast från Morris Law, där hon sedan tre år varit juridisk rådgivare till svenska och utländska företag med huvudsaklig inriktning på M&A. Dessförinnan var hon bland annat verksam som rådgivare i fastighetsfrågor på advokatbyrån Bird & Bird.
Publicerad den 20 Mars 2020

I rollen som bolagsjurist kommer Marta att ansvara för legala frågor och att supportera hela organisationen inom det juridiska. Estea har idag fastighetsfonder med ett värde om cirka 4,5 miljarder kronor och är i ett expansivt skede.
– Marta har en bred kompetens och stor erfarenhet av såväl finans- som fastighetsmarknaden och kommer att ha en nyckelroll i vår offensiva tillväxtstrategi. Vi hälsar Marta varmt välkommen till Estea, säger Johan Eriksson Rydermark, vd för Estea.

Marta Laurell påbörjar sin anställning den 30 mars 2020 och kommer att vara baserad på kontoret i Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige