Image

Estate köper företag i Östergötland

Bolag Lokalvårdsföretaget Einarsson & Lundgren har valt att sälja verksamheten till Estate Service Management. Tillträdet är maj 2015 och de tidigare ägarna fortsätter i minst två år. Einarsson & Lundgren är främst verksamma i Norrköping och Linköping.
Publicerad den 27 Augusti 2015

- Vi har passerat 60 år och har under en tid letat nya ägare som kan driva bolaget vidare med en bra kontinuitet för kunder och personal. Estate har bra förutsättningar för detta med bra personalkultur, en ung ledning och god ordning, kommenterar Einarsson & Lundgrens vd Johnny Einarsson.

- Einarsson & Lundgren är ett mycket välskött bolag som verkar på den privata marknaden med hög kvalitet. Kundgruppen och affärskulturen är lika i båda bolagen vilket vi hoppas skall ge en bra integration. Att vi fick möjligheten att driva bolaget vidare från Jan-Olov och Johnny är en ära och ett stort förtroende som vi kommer att förvalta väl, säger Johan Håkansson, vd för Estate.

Estate-koncernen, med 250 anställda, är en etablerad facility managementleverantör till kontor, fastigheter och köpcentrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige