Image

Erlandsson förstärker

Bolag Niklas Jonsson rekryterats till Erlandsson som ansvarig för affärsutveckling och finans.
Publicerad den 30 Oktober 2017
Niklas Jonsson. Bild: Erlandsson
Niklas Jonsson.

Niklas Jonsson har över tio års erfarenhet av finansierings-, strategi- och affärsutvecklingsfrågor, och kommer närmast från en roll som Senior Relationship Manager i Danske Bank.

– Erlandsson är i dag det sjunde största entreprenad- och byggbolaget i Sverige sett till omsättningen för 2016. Vår tillväxt är ett resultat av ett långsiktig och målmedvetet arbete från alla i företaget. Kombinationen av finansiell bakgrund och affärsutvecklingserfarenhet som Niklas tar med till oss, är av stort värde i vår fortsatta utveckling, säger vd:n Tomas Erlandsson.

Niklas Jonsson kommer att jobba med affärsutvecklings- och finansfrågor för hela Erlandsson koncernen inklusive Erlandsson Bygg. Tjänsten tillträds 1:a november och utgår från huvudkontoret i Kungsbacka.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige