Image
Roger Ekström, Annika Winsth, Mikael Granath, Ulf Nilsson, Patrik Hall, Ilija Batljan, Magnus Meyer och Åsa Henninge är några av de medverkande på Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland, där Helena Stålnert är moderator.
Roger Ekström, Annika Winsth, Mikael Granath, Ulf Nilsson, Patrik Hall, Ilija Batljan, Magnus Meyer och Åsa Henninge är några av de medverkande på Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland, där Helena Stålnert är moderator.

En vecka till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Nästa torsdag den 5 februari är det dags för Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Bland talarna märks Annika Winsth, Nordea, Ilija Batljan, Rikshem, Magnus Meyer, WSP, Patrik Hall, Heimstaden, Mikael Granath, Willhem, Åsa Henninge, NAI Svefa, Ulf Nilsson, D Carnegie & Co och Roger Ekström, Lundbergs. Moderator är Helena Stålnert. Anmälan är öppen till och med i morgon fredag.
Publicerad den 29 Januari 2015

Bland punkterna som kommer att avhandlas kan till exempel nämnas Makroanalys, Kontorsläget och kommersiella fastigheter, Ostlänken - möjligheter i stadsutvecklingen, Storaffär, Regionens stora projekt och Miljonprogram har blivit hett.

Via den här länken kan du läsa/ladda ned hela programmet.

Fastighetsmarknadsdagen är ett halvdagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt i samarbete med NuLink och näringslivskontoret i Norrköping.

Du anmäler dig till seminariet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2020

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 30 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.

Du kan:

• Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.   
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:
Se filmen från det senaste eventet här: 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY