Image

Elfstadius lämnar Citycon

Bolag Efter bara ett år lämnar Johan Elfstadius posten som Sverigechef för Citycon, detta efter ett gemensamt beslut mellan Elfstadius och Citycon, enligt ett pressmeddelande från bolaget.
Publicerad den 12 December 2012
Johan Elfstadius. Bild: Citycon. Bild: Citycon
Johan Elfstadius. Bild: Citycon.

Nils Styf, bolagets CIO, kommer tills vidare att ansvara för Citycons svenska verksamhet.

- Jag vill tacka Johan för hans insatser för att förbättra den svenska verksamheten och för att ha fört Citycons svenska verksamhet till nästa nivå och jag önskar honom lycka till i framtida utmaningar, säger Citycons vd Marcel Kokkeel.

Fastighetssverige nådde Johan Elfstadius på onsdagsmorgonen. Han ville inte ge några kommentarer.

- Jag kan inte uttala mig, jag har en överenskommelse med Citycon som jag måste följa, säger Elfstadius till Fastighetssverige.

Elfstadius tillträdde sin tjänst 1 december 2011. Han hade dessförinnan varit Sverigechef på CBRE och Colliers International.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY