Image

Ehrling och Axdorff förstärker Property Partners styrelse

Karriär Property Partner har förstärkt styrelsen med två nya medlemmar som tillsammans har 50 års erfarenhet från fastighetsbranschen.
Publicerad den 3 September 2015

Urban Ehrling med gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen efter ledande roller bland annat från Niam, har valts som ny ordförande och Jimmy Axdorff, tidigare vd på Basale Sverige är ny styrelseledamot i Property Partner.

Urban Ehrling är även ordförande och delägare i rådgivnings- och förvaltningsbolaget Cavendo samt styrelseledamot i Part Time Home som etablerar och driver lägenhetshotell i Stockholmsregionen.

- Marcus och jag har tidigare arbetat tillsammans och känner varandra väl. Därför har jag redan god insyn i bolaget och ser den stora potential Property Partner har. Det är en inspirerande utmaning att hjälpa Marcus ta Property Partner till nästa nivå, säger Urban Ehrling.

- Att få tillgång till Urbans gedigna erfarenhet och kunnande kommer utan tvekan stärka Property Partner i vår strävan att växa vår affär inom fastighetsrelaterade konsulttjänster. Hans förståelse för branschen kopplat till hans eget entreprenörskap ger oss ett ökat stöd i vår strategiutformning. Säger Marcus Gärdebrandt, vd på Property Partner.

Jimmy Axdorff har jobbat drygt 20 år i fastighetsbranschen både på ägarsidan och som konsult. Senast var han vd för Basale Sverige (numera CBRE Basale) där han slutade 2012 för att flytta till Schweiz. Han har stor erfarenhet från företagsledning och förvaltning av samtliga fastighetstyper. Han har jobbat inom både svenska och internationella bolag. Idag är han konsult i egen regi.

- När jag nu har återvänt till Sverige är det väldigt roligt att återta den direkta kopplingen till den svenska fastighetsbranschen som är en av de mest intressanta i Europa. I Property Partner ser jag en väldigt spännande framtid där vi tillsammans kan utveckla en bra metod och systematik för en hög leveranskvalitet som bidrar till långsiktiga kundrelationer. Något jag brinner för. Säger Jimmy Axdorff.

- Jag har letat efter en styrelseledamot som kan bidra med kompetens inom struktur och metodik. Jimmy har erfarenhet av att bygga upp verksamheter både som kund och som leverantör. Hans gedigna erfarenhet från förvaltarsidan kommer att bli mycket värdefull för Property Partner. Säger Marcus Gärdebrandt, ägare och vd på Property Partner.

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige