Image

Ebab tar uthyrningschef från AMF Fastigheter

Karriär Ebab har rekryterat Robert Bolmgren som ny chef för uthyrningsverksamheten. Han kommer närmast från AMF Fastigheter där han har haft motsvarande roll.
Publicerad den 16 December 2010

Robert Bolmgren tillträder tjänsten 6 februari.

- Jag är jätteglad över att vi lyckats rekrytera Robert till Ebab. Robert är känd för sin optimism och sitt sätt att ta sig an de mest krävande uthyrningsuppdragen. Både Roberts entusiasm och hans mångåriga erfarenhet kommer att ta vårt uthyrningsteam ytterligare ett steg framåt. Vi har haft stor framgång med vårt projektuthyrningskoncept och kan nu utöka den verksamheten ytterligare. Jag är övertygad om att Robert även kommer att tillföra en hel del tankar om hur vi i övrigt kan utveckla vårt erbjudande, säger Lennart Berg, vd för Ebab i Stockholm AB.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna i Västerås

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Västerås, som med sina 156 838 invånare är landets sjunde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige