Image

Dubbla uthyrningar i Magnentus Tower

Uthyrning Magnentus-koncernen har tecknat hyresavtal med Nai Svefa och ÅWL Arkitekter i Magnentus Tower, Norrköping.
Publicerad den 7 Februari 2017
Annons
Image
Magnentus Tower. Bild: ÅWL Arkitekter
Magnentus Tower.

Totalt avser uthyrningen cirka 500 kvadratmeter kontor i M-kvarteren i Norrköping. Den del av fastigheten där företagen etablerar sig är i sitt slutskede av byggnationen och lokalerna anpassas efter respektive hyresgästs önskemål. Inflyttning sker under andra kvartalet 2017.

Magnentus Tower, som har ritats av ÅWL Arkitekter, kommer bli en tio våningar hög kontorsfastighet och ska miljöcertifieras enligt miljöbyggnad guld.

– När fastigheten har nått sin fulla höjd, kommer detta att förändra skylinen i denna del av stadskärnan. Norrköpings stadskärna expanderar norrut, och vi har en enorm efterfrågan på kontorslokaler i M-Kvarteren, säger Magnus Malm på Magnentus, och fortsätter:

– Med detta fortsätter Magnentus att stärka M-Kvarterens ställning som ett av centrala Norrköpings mest attraktiva kontorslägen. Dessa två uthyrningar är typexempel på företag som fortsatt stärker M-Kvarteren och vårt mål att bli en självklar adress vid förhyrning av attraktiva, centrala kontorslokaler med stark närvaro av personlig service.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY