Image

Dragon Gate ska ha sålts

Transaktioner Den långdragna processen med att få sålt det kinesiska palatset Dragon Gate invid E4:an i Älvkarleby tycks ha nått sitt slut.
Publicerad den 28 Augusti 2018
Dragon Gate. Bild: Skandiamäklarna
Dragon Gate.

Redan i juli berättade Fastighetssverige att det kinesiska palatset Dragon Gate invid E4:an i Älvkarleby mycket nära ett avslut efter att ha varit till salu i över ett år. Nu har det socialdemokratiska kommunalrådet Marie Larsson bekräftat för UNT att ett ägarbyte är klart, men vem den nya ägaren blir kommer att officiellt att informeras på en presskonferens på fredag.

Enligt Arbetarbladet är det dock Olle Larssons bolag Sisyfosgruppen som kommer att ta över verksamheten. Sisyfosgruppen arbetar
med att renovera och bygga om äldre fastigheter. Sisyfosgruppen äger i dag bland annat Venngarns slott utanför Sigtuna och köpte i början av året Kaggeholms slott på Ekerö av Pingströrelsen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige