Image
Diös tecknar nytt avtal med Rejlers.
Diös tecknar nytt avtal med Rejlers. Bild: Diös

Diös utvecklar nytt kontor till Rejlers i Skellefteå

Uthyrning Med ambitionen att stärka sin position i Skellefteå satsar teknikkonsultbolaget Rejlers på ett nytt kontor i centrum. Etableringen sker på Hörnellgatan, där fastighetsägaren Diös uppgraderar en cirka 370 kvadratmeter stor lokal. Inflyttning beräknas ske i januari 2025.
Publicerad den 29 Augusti 2024

Rejlers är ett av Nordens ledande teknikkonsultbolag. Nu behöver bolaget ett större och mer verksamhetsanpassat kontor i Skellefteå.
– Skellefteå har under ganska lång tid nu varit i fokus för den gröna omställningen. Vi växlar upp och satsar på ett nytt kontor för att kunna möta det växande kompetensbehovet och stärka vårt erbjudande gentemot våra kunder. Vi ser mycket fram emot att inleda 2025 i ett modernt kontor med rätt förutsättningar för vårt arbetssätt och vår verksamhet, säger Tommy Persson, Business Unit Manager, Rejlers.
– Vi är glada över att möjliggöra satsningar som bidrar till att stadens attraktivitet och tillväxt. I utvecklingen av Rejlers nya kontorsyta är vår utgångspunkt att återbruka och uppgradera befintlig interiör i den mån det är möjligt. Vi kompletterar med nytt för att skapa ett ändamålsenligt kontor som går att utvecklas i över tid. Det känns fint att stärka vårt samarbete med Rejlers och att få fortsätta följa deras tillväxtresa i Skellefteå, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå.

Diös och Rejlers har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Anrik amerikansk bank investerar i Genova

Bolag Kliver in bland bolagets tio största ägare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige