Image

"Digitaliseringen borde redan vara gjord"

Energi/miljö Det borde vara en självklarhet för fastighetsbranschen att ligga i framkant när det gäller digitaliseringen. Det menar Stefan Sandström, chef för Bravida Automation. Han anknyter till FN:s klimatrapport som indikerar att de politiska beslut som tagits inte räcker för att stoppa den globala uppvärmningen. – Det går för långsamt, säger han. Gör vi inte mer än vad som är lagstadgat så går det åt pipan.
Publicerad den 23 Maj 2024

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige