Image

De tar över Strukturs FM-del

Bolag Estate Service Management AB har ingått ett överlåtelseavtal med konkursförvaltaren för Struktur Svenska Kontor AB, vilket innebär att Estate tar över Strukturs service managementverksamhet per den 27 mars 2013.
Publicerad den 4 Mars 2013

Verksamheten kommer därför att rulla på som vanligt och kunderna kommer inte att drabbas.

- Vi ser det som en bra lösning för både anställda och kunder samtidigt som vi stärker Estates position som en ledande FM-leverantör, kommenterar Johan Håkansson, vd på Estate.

- Estatekoncernen är idag en stor leverantör av FM-servicetjänster till fastighetsbolag, fastighetsfonder och köpcentrum och att vi nu stärker upp inom kontorservice också gör att vi blir en ännu bättre partner till fastighetsbranschen, säger Karl-Johan Wattsgård, styrelseledamot och representant för huvudägaren Sequent Invest AB.

FAKTA/ Estate är en facility managementleverantör till kontor, fastigheter och köpcentrum. Estate har 200 anställda och 150 miljoner kronor i intäkter. Estate har egen verksamhet inom lokalvård, bevakning och parkering.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige