Image

De får uppdraget att hyra ut Prologis nya i Göteborg

Uthyrning Prologis har valt CBRE uthyrningskonsult för sin fjärde byggnad i Prologis Park i Arendal i Göteborg.
Publicerad den 6 Mars 2014
Karl Persson. Bild: CBRE
Karl Persson.

- Då utbudet av nybyggda logistikytor i Göteborgsregionen är mycket begränsat blir denna nybyggda fastighet ett välbehövligt tillskott på marknaden. Uthyrningsarbetet har pågått en tid och vi räknar med att teckna avtal med ny hyresgäst under första halvåret i år. Fastigheten kommer att stå inflyttningsklar i slutet av året. Arendal är Nordens bästa läge för logistik- och lagerhållning då det ansluter direkt till Sveriges viktigaste logistiknav - Göteborgs hamn, säger Karl Persson, vice vd på CBRE.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Wanngård (S): "The sky is not the limit"

Stockholm Så ser finansborgarrådet Karin Wanngård (S) i Stockholm på hur bostadsbyggandet ska kunna ta fart igen. Samtidigt erkänner hon att stadens egna mål på ett stort antal bostäder i stadens egna bolag är svåra att nå. – Vi är i en lyckosam situation i Stockholm, med privata fastighetsbolag som är välkapitaliserade, säger hon.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige